2310760989
ΔΕ - ΠΑ 8:00 - 20:00, ΣΑ 8:00-14:00
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Συντήρηση και καθαρισμός

Ανά τακτικά χρονικά διαστήματα (συνήθως μία φορά ανά έτος) απαιτείται συντήρηση του κλιματιστικού μας από εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυκτικούς, που θα αντιμετωπίσουν ήδη υπάρχουσες βλάβες ή θα προλάβουν την εμφάνισή τους.

Ορισμένα συνηθισμένα σημάδια που καταδεικνύουν την ανάγκη μη-προγραμματισμένης συντήρησης, είναι η πτώση της απόδοσης του κλιματιστικού σε σχέση με παλαιότερα, αν κατά την ενεργοποίηση οσφραινόμαστε κάποια δυσοσμία στον αέρα και τέλος, αν υπάρχουν ενδείξεις διαρροής νερού στην εσωτερική μονάδα. Πέρα της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο προσωπικό, προτείνεται και ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων της εσωτερικής μονάδας από τη σκόνη, που σταδιακά επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Εφόσον ο καθαρισμός και η συντήρηση εφαρμόζονται τακτικά και σχολαστικά, τότε επιτυγχάνουμε τη βελτίωση της απόδοσης του κλιματιστικού μας και την επέκταση του χρόνου ζωής της συσκευής, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε αισθητές μειώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Τι περιλαμβάνει μια σωστή συντήρηση κλιματιστικού;

  • χημικό καθαρισμό εσωτερικού και εξωτερικού μηχανήματος
  • έλεγχο σωστής λειτουργίας συμπιεστή
  • έλεγχος ψυκτικού υγρού και πλήρωση όταν απαιτείται
  • απόσμηση εσωτερικού ανεμιστήρα
  • έλεγχος της αποχέτευσης

Συντήρηση και καθαρισμός κλιματιστικού μηχανήματος

© supercoolservice.gr 2023. All rights reserved. Powered by d-spot
backtotop
espa