2310760989
ΔΕ - ΠΑ 8:00 - 20:00, ΣΑ 8:00-14:00
ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

 

Το φυσικό αέριο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για τη θέρμανση του σπιτιού, τα τελευταία χρόνια. Είναι πιο οικονομικό από το πετρέλαιο και άλλες συμβατικές πηγές θερμότητας. Είναι αρκετά φιλικό προς το περιβάλλον και πιο ασφαλές από άλλες πηγές θερμότητας.

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin χρησιμοποιούν καινοτόμο τεχνολογία για να σας παρέχουν αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική θέρμανση και ζεστό νερό.

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου είναι ιδανικοί για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων. Κάθε συμπαγής λέβητας συνδυάζεται άψογα με τις υπάρχουσες σωληνώσεις και τα καλοριφέρ σας.

Με ενεργειακή κλάση Α, οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης της Daikin είναι εξοπλισμένοι με έναν έξυπνο ελεγκτή, ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα την παραγωγή θερμότητας του λέβητα για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση. Αυξήστε την ενεργειακή σας απόδοση για παραγωγή ζεστού νερού, προσθέτοντας ηλιακούς συλλέκτες.

 

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΟΦΙΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Αξιόπιστη απόδοση

 • Μεγάλο εύρος διαμόρφωσης προσαρμόζει την ισχύ του καυστήρα ώστε να επιτευχθούν υψηλά επίπεδα απόδοσης
 • Σύνδεση σε Daikin Online Controller
 • Το έξυπνο «μάτι» της Daikin παρακολουθεί την απόδοση του λέβητα συνδυασμένης λειτουργίας

Ενεργειακή απόδοση

 • Χρησιμοποιήστε σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες για να αυξήσετε τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας (διαθέσιμη για τον λέβητα συνδυασμένης λειτουργίας και για τον λέβητα μόνο θέρμανσης)
 • Σύστημα καύσης με αυτόματη προσαρμογή στον τύπο αέριου (Lambda Gx) μειώνει το ενεργειακό κόστος, ρυθμίζοντας αποδοτικά το μείγμα αερίου-αέρα
ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΚΟΥΖΙΝΑ

Εύκολη εγκατάσταση και σέρβις

 • Όλα τα εξαρτήματα είναι προσβάσιμα από το μπροστινό μέρος
 • Οι συμπαγείς διαστάσεις και η προστασία IPX5D επιτρέπουν την εγκατάσταση του λέβητα συμπύκνωσης αερίου σε διάφορους χώρους, π.χ. κουζίνα, μπάνιο, ντουλάπια, κ.λ.π.

Μοναδικός σχεδιασμός

 • Καλαίσθητη εμφάνιση
 • Συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας με φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό

 

Λέβητες τεχνολογίας συμπύκνωσης αερίου vs συμβατικοί λέβητες αερίου

93% απόδοση

Συμβατικοί λέβητες συνδυασμένης λειτουργίας: οι υδρατμοί διαφεύγουν μέσω της καπνοδόχου κατά τη φάση της εξάτμισης και η λανθάνουσα θερμότητα παραμένει ανεκμετάλλευτη.

109% απόδοση

Λέβητες συμπύκνωσης αερίου συνδυασμένης λειτουργίας: τα καυσαέρια ανταλλάσσουν ενέργεια με το νερό που επιστρέφει από το δίκτυο θέρμανσης και ψύχονται πριν βγουν από τον λέβητα. Εξαιτίας αυτού, η λανθάνουσα θερμότητα που περιέχεται στους υδρατμούς αποδεσμεύεται στο σύστημα θέρμανσης.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΛΕΒΗΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

 

 

 • Η τεχνολογία Premix εξασφαλίζει καύση υψηλής απόδοσης χρησιμοποιώντας έναν ανεμιστήρα διαμόρφωσης για την τέλεια ανάμιξη του αέρα καύσης και του καυσίμου πριν φτάσει στον καυστήρα (αναμικτήρας αέρα/αερίου).
 • Με την καύση 1 m3 φυσικού αερίου, απελευθερώνεται 1,7 kg υδρατμού στα καυσαέρια ως λανθάνουσα θερμότητα. Αντί να χάνεται μέσω των καυσαερίων, ο υδρατμός που περιέχει λανθάνουσα θερμότητα ανακυκλοφορεί και στη συνέχεια θερμαίνεται εκ νέου από έναν μοναδικά σχεδιασμένο εναλλάκτη.
 • Ως αποτέλεσμα της ψύξης του υδρατμού σε θερμοκρασία λίγο χαμηλότερη από το σημείο δρόσου, δημιουργείται συμπύκνωμα που στη συνέχεια αποστραγγίζεται μέσω ενός σιφωνίου. Η τεχνολογία συμπύκνωσης χρησιμοποιεί καύσιμα με αποδοτικό τρόπο για να εξασφαλίσει υψηλή εξοικονόμηση κόστους και βιώσιμη λειτουργία με μειωμένες εκπομπές ρύπων.


© supercoolservice.gr 2024. All rights reserved. Powered by d-spot
backtotop
espa