2310760989
ΔΕ - ΠΑ 8:00 - 20:00, ΣΑ 8:00-14:00
ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 

Yπέρυθρη
Θέρμανση Μαρμάρου

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας προσιτός, οικολογικός, καθημερινός τρόπος θέρμανσης για όλους.  Η τεχνολογική εξέλιξη των συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης καθιστούν τα συστήματα αυτά ιδανικά σε κάθε χώρο. Προσφέρει ομοιόμορφη θέρμανση και υψηλή απόδοση.

Έχει αποδειχθεί σε διάφορες μελέτες, πως η χρήση συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης είναι η πιο αποδοτική και η πιο φυσική σε σύγκριση με άλλα συστήματα θέρμανσης. Στο πλαίσιο αυτό , έχουν αναπτυχθεί διάφοροι τύποι ηλεκτρικών συσκευών υπέρυθρης θέρμανσης. Η ευέλικτη τοποθέτηση τους στον χώρο, όπως σε δάπεδα, τοίχους , ακόμα και σε οροφές, και η προσαρμόσιμη αισθητική τους σύμφωνα με τον χώρο καθιστούν τα συστήματα άκρως ελκυστικά.

Η αποτελεσματικότητα και το θετικό ισοζύγιο όφελος- κόστος, σε σχέση με πολλούς, άλλους τύπους θέρμανσης αποδεικνύουν έμπρακτα , πως η υπέρυθρη θέρμανση είναι μια ρεαλιστική και πάνω απ’ όλα αποδοτική λύση θέρμανσης.

Οι λόγοι που καθιστούν το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου οικονομικό είναι οι εξής :

 1. Ο τρόπος λειτουργίας του:Λόγου του ότι δεν χρησιμοποιεί τον αέρα ως μέσο μεταφοράς της θερμότητας έχει μικρότερες θερμικές απώλειες. Δηλαδή δεν ζεσταίνεται άμεσα ο αέρας, ο οποίος λόγω μικρότερης πυκνότητας ανεβαίνει ψηλά στο ταβάνι, όπου εκεί η θερμότητα δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό.Αντίθετα θερμαίνοντας τα αντικείμενα με το σύστημα Elith έχουμε την ίδια θερμική άνεση με περίπου 2-3 βαθμούς χαμηλότερης θερμοκρασίας στον χώρο.
 2. Λειτουργία με ηλεκτρική ενέργεια: Τα προϊόντα μας λειτουργούν με ρεύμα. Σε σύγκριση με το πετρέλαιο θέρμανσης, του οποίου η τιμή μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια σχεδόν τριπλασιάστηκε, το ρεύμα είχε πολύ μικρότερη αύξηση. Με την χρήση του μειωμένου νυχτερινού ρεύματος επιτυγχάνουμε μέγιστη εξοικονόμηση.
 3. Η τιμή του φυσικού αερίου είναι συνδεμένη με την τιμή του πετρελαίου και ακολουθεί την ανοδική πορεία του.
 4. Ιδανικός συντελεστής απόδοσης: Ο συντελεστής απόδοσης των προϊόντων μας πλησιάζει το ιδανικό, διότι πρόκειται για άμεση μετατροπή ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμότητα μέσα στον θερμαινόμενο χώρο, δίχως απώλειες μεταφοράς και καύσης. Οι απώλειες από μια συμβατική καπνοδόχο ενός λέβητα πετρελαίου φτάνουν έως το 20%. Σε μια τέτοια περίπτωση οι μετατροπές ενέργειας δεν δύναται να είναι ισόποσες. Κατά σειρά θερμαίνεται ο λέβητας, εν συνεχεία η παραμένουσα θερμότητα του λέβητα θερμάνει το θερμαντικό μέσο (νερό) και αυτό με την σειρά του θερμαίνει τις σωληνώσεις και τα εξαρτήματα (συνήθως αμόνωτες σωληνώσεις και με πολλά περάσματα από εξωτερικούς χώρους). Τελικά, η θερμική ενέργεια θα φτάσει στο θερμαντικό στοιχείο (καλοριφέρ, Fan Coil) και από εκεί θα ζεσταθεί ο αέρας και εν συνεχεία ο χώρος. Οι απώλειες ενέργειας όπως καταλαβαίνεται είναι υπολογίσιμες
 5. Χαμηλό κόστος αγοράς- Μεγάλη διάρκεια ζωής: Το χαμηλό κόστος αγοράς σε συνδυασμό με το μεγάλο χρόνο ζωής, το μηδενικό κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών, καθιστά την αγορά των προϊόντων Elith επένδυση για μια ζωή.

Πλεονεκτήματα Υπέρυθρης θέρμανσης:                                                                                   

 • Συγκριτικά χαμηλότερο κόστος αγοράς του συστήματος.
 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος - Εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Φυσική μετάδοση θερμότητας (με υπέρυθρη) - Υγιές κλίμα χώρου.
 • Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, μεταφέρονται εύκολα.
 • Κανένα κόστος συντήρησης, καμία φθορά.
 • Δεν σηκώνεται σκόνη κατά τη λειτουργία τους.
 • Δεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση πετρελαίου.
 • Εύκολα στο καθάρισμα.
 • Μειώνεται ο κίνδυνος να αναπτυχτεί μούχλα οι τοίχοι από υγρασία.
 • Εξαιρετικός σχεδιασμός - Μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία.
 • Δεν προκαταβάλλονται έξοδα - δεν δεσμεύεται κεφάλαιο.
 • Εύκολος υπολογισμός κόστους.
 • Πιστοποιημένη ασφάλεια - Γερμανικό πιστοποιητικό ασφάλειας VDE.
 • 10 χρόνια εγγύηση.
ΜΑΡΜΑΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ                             

 

Τα θερμαντικά σώματα της elith είναι φυσικά προϊόντα. Τα δείγματα δείχνουν το χρώμα και σχέδιο της επιφάνειας του πετρώματος όπως συναντιέται συνήθως στη φύση. Τυχόν πόροι, ρωγμώσεις, φλέβες και ασάφειες στο σχέδιο της γυαλισμένης επιφάνειας, είναι φυσικές ασυνέχειες του πετρώματος που δεν τα καθιστούν ελαττωματικά και δεν επηρεάζουν τη λειτουργία και την απόδοση των θερμαντικών σωμάτων.

Υπέρυθρη Θέρμανση vs Συμβατική θέρμανση:

Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης που σκοπό έχουν να ζεστάνουν τον αέρα του χώρου, η υπέρυθρη θέρμανση διαχέει μεγάλου μήκους κύματα θερμότητας που ζεσταίνουν τα αντικείμενα του χώρου (τοίχους, δάπεδο, ταβάνι, έπιπλα κλπ.). Έτσι εξοικονομούμε ενέργεια κατά 18%, γιατί ο χώρος πλέον χρειάζεται 3οC θερμοκρασία λιγότερη προκειμένου να προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη ζέστη στον άνθρωπο.

Τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης όπως η κεντρική θέρμανση, τα αερόθερμα, τα aircondition, δημιουργούν ζέστη θερμαίνοντας διαρκώς τον αέρα και αναγκάζοντάς τον να κινείται κυκλικά στον χώρο.
Αποτέλεσμα: αιωρούνται σκόνες και διάφορα μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, δύσπνοιες ή άλλες παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.

Ο ζεστός αέρας ανεβαίνει προς τα πάνω.
Αποτέλεσμα: διαταράσσεται η κανονική κατανομή της θερμότητας στον χώρο. Τα πόδια μένουν κρύα και το κεφάλι ζεστό.

Η υπέρυθρη θέρμανση δεν προκαλεί κυκλική κίνηση του θερμαινόμενου αέρα.
Αποτέλεσμα: διατηρεί ένα περιβάλλον υγιεινό, χωρίς αιωρούμενα σωματίδια, και ομοιόμορφα ζεστό, άρα φιλικό, για τον άνθρωπο.

© supercoolservice.gr 2024. All rights reserved. Powered by d-spot
backtotop
espa